image KQZ-ja shtyn mbajtjen e kuvendeve zgjedhore të gjashtë partive politike
[wp-story id="814678"]

KQZ-ja shtyn mbajtjen e kuvendeve zgjedhore të gjashtë partive politike

news image

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e saj ka miratuar kërkesat e gjashtë partive politike për shtyrjen e kuvendeve zgjedhore.

Në njoftim thuhet se në vitin 2022 janë planifikuar të mbahen 14 kuvende zgjedhore të partive politike, por për shkak të gjendjes pandemike dhe masave kufizuese për tubimet, Zyra ka pranuar disa kërkesa për shtyrjen e afateve për mbajtjen e tyre.

Edhe në vitin 2021, KQZ ka miratuar kërkesat e partive politike për shtyrjen e mbajtjes së kuvendeve zgjedhore, për arsye të njëjta”, thuhet në njoftim.

/GazetaSinjali/