image "Kosovë, ne të dalim zot", logoja zyrtare e 16 vjetorit të Pavarësisë - këto janë manifestimet shtetërore

Kosovë

“Kosovë, ne të dalim zot”, logoja zyrtare e 16 vjetorit të Pavarësisë – këto janë manifestimet shtetërore

news image

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka publikuar logon zyrtare shtetërore për 16-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.

“Kosovë, ne të dalim zot!”, shkruhet në të.

MKRS po ashtu pa publikuar edhe programin e plotë të manifestimeve shtetërore për shënimin e 16-vjetorit të Pavarësisë, 26-vjetorit të Epopesë së UÇK-së dhe 25-vjetorit të Çlirimit të Kosovës, si vijon:.

/GazetaSinjali/