image Komunat që shënuan raste të reja me COVID-19

Shëndetësi

Komunat që shënuan raste të reja me COVID-19

news image

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar për 53 rastet të reja me koronavirus.

Rastet e reja vijnë nga këto 16 komuna:

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 11 raste, komuna Mitrovicë 8 raste, komuna Ferizaj 6 raste, komuna Pejë 5 raste, komuna Gjakovë 4 raste, komuna Drenas 3 raste, komuna Shtime 3 raste, komuna Vushtrri 3 raste, komuna Fushë Kosovë 2 raste, komuna Skenderaj 2 raste dhe me nga një rast Deçan, Gjilan, Malishevë, Prizren, Suharekë dhe Viti. / Gazeta Sinjali/