image Komunat dhe fshatrat ku u konfirmuan 71 rastet e reja me COVID-19

Kosovë

Komunat dhe fshatrat ku u konfirmuan 71 rastet e reja me COVID-19

news image

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka konfirmuar edhe 71 raste të reja me COVID-19 në Kosovë, shkruan Gazeta Sinjali.

Më së shumti raste pozitive ka regjistruar Komuna e Prishtinës, gjithsej 20, pastaj Skenderaj 6 raste dhe Ferizaji me 4 raste.

Njoftimi i plotë i IKSHPK0së pa ndërhyrje:

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 20 raste, komuna Skenderaj 6 raste, komuna Ferizaj 4 raste, komuna Gjilan 4 raste, komuna Pejë 4 raste, komuna Vushtrri 4 raste, komuna Klinë 3 raste, komuna Lipjan 3 raste, komuna Prizren 3 raste, komuna Drenas 2 raste, komuna Fushë Kosovë 2 raste, komuna Gjakovë 2 raste, komuna Kamenicë 2 raste, komuna Mitrovicë 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Podujevë 2 raste, komuna Viti 2 raste dhe me nga një rast komunat Deçan, Malishevë, Shtime dhe Suharekë. /Gazeta Sinjali/