image Komuna e Prishtinës i jep “Sunny Hill”-it tokë për 99 vjet - Sinjali

Komuna e Prishtinës i jep “Sunny Hill”-it tokë për 99 vjet

news image

Komuna e Prishtinës është pajtuar me kompaninë “Sunny Hill” rreth dhënies së parcelës për afër dy hektarë si shfrytëzim nga kjo kompani për 99 vjet.

Kuvendi komunal i Prishtinës me shumicë të votave kanë votuar pro propozimit rreth vendimit që kompanisë private “Sunny Hill” t’i jepen në shfrytëzim 17 hektarë tokë në Bërnicë.

Këtë propozim e votuan pro asamblistët Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Partia Demokratike e Kosovës.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: