image Kjo është gjendja e ujit në Badoc e Batllavë

Kosovë

Kjo është gjendja e ujit në Badoc e Batllavë

news image

Shiu që ka rënë ditëve të fundit ka bërë që të rritet sasia e ujit në liqenin e Badocit dhe Batllavës, shkruan Gazeta Sinjali.

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, njofton se edhe 7.8 metra liqeni i Badocit mund të arrijë nivelin e shkapërderdhjes, derisa edhe 2.07 metra që liqeni i Batllavës të arrijë nivelin e shkapërderdhjes.

KRUP ka njoftuar sot gjatë ditës se shiu që ka rënë ka bërë që të ketë turbullira të ujit që si pasojë disa vende mbesin pa ujë të pijshëm.

/Gazeta Sinjali/