image Kjo është arsyeja pse duhet ta përdorni ajrin e kondicionuar në veturë edhe gjatë dimrit - Sinjali

Kjo është arsyeja pse duhet ta përdorni ajrin e kondicionuar në veturë edhe gjatë dimrit

news image

Pastrimi i shpejtë i dritareve është një nga përfitimet e ajrit të kondicionuar, që edhe pavarësisht motit të ftohtë është mënyrë e duhur për ta përdorur edhe gjatë dimrit.

Përdorimi i kondicionerit parandalon  formimin e mykut në sipërfaqe, duke aktivizuar periodikisht kondicionerin, siguroheni që kompresori të lubrifikohet mirë, ashtu si të gjithë elementët e tjerë të vulosjes.

Kini kujdes dhe fikni funksionin e ftohjes disa minuta para përfundimit të vozitjes me ventilim të ndezur. Kjo do të zvogëlojë mundësinë e formimit të kërpudhave./GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin