image Këto vende do të mbesin pa rrymë sot - Sinjali

Këto vende do të mbesin pa rrymë sot

news image

KEDS ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna për shkak të punimeve të domosdoshme në rrjet.

PEJË:

1.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet stabiliment te Xhamija:

TS 10/04 kV Irfan Isuf Beqiraj (kodi: 51000004004) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Dardanija II (kodi: 51000004005) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Bellopoja (kodi: 51000004006) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Molika Kontrolla tek. (kodi: 51000004007) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Bananja (kodi: 51000004008) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jasiqi I (kodi: 51000004009) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Tregu Raushiq (kodi: 51000004010) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV P. e benzines Raushiq (kodi: 51000004011) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Ukaj (kodi: 51000004012) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jasiqi II (kodi: 51000004013) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Mulliri Jusaj (kodi: 51000004014) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Qatip Jusah-Motel (kodi: 51000004015) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV NN-Asfalti (kodi: 51000004016) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Jakup Beqaj (kodi: 51000004017) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Ideal Vokshi (kodi: 51000004018) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Genc Smajli (kodi: 51000004019) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Blinda te varrezat (kodi: 51000004020) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Besniku Q.Sami Qeku (kodi: 51000004021) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV NN “DELTA “Sefedin Avdijaj (kodi: 51000004022) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV “AKI” (kodi: 51000004023) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Metë Gashi (kodi: 51000004024) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV TS Peja Hill (kodi: 51000004025) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Sami Enver Çeku ceku s-CEKU S SH.P.K (kodi: 51000004026) prej ores 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Përgjatë rrugës Pejë-Gjakovë

Arsyeja: Vensdosja e shtyllës së re TM, sipas PEE

FERIZAJ:

1.

NS 35/10 kV Kaqanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pylltaria (kodi: 40043004) prej orës 09:30 deri ne ora 10:30

Vendet: Rrugët: 2 Korriku, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe Uçk. Fshatrat: Drenogllavë (një pjesë), Dushkaja (një pjesë), Gjurgjedell, Korbliq, Llanishtë dhe Runjevë si dhe një pjesë e Kaçanikut.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i GM, ormanit TU dhe TMRR-ve të djegur në TS 10/0.4kV

2.

NS 35/10 kV Kaqanik do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaqanik I Vjeter (kodi: 40043007) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i GM, ormanit TU dhe TMRR-ve të djegur në TS 10/0.4kV

3.

NS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava (kodi: 40000009) prej orës 13:00 deri ne ora 14:30

Vendet: Fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magj.Prishtinë-Ferizaj (1 konsumatorë) dhe Varosh.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i GM, ormanit TU dhe TMRR-ve të djegur në TS 10/0.4kV

4.

NS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rexhep Bislimi 1 (kodi: 40000033) prej orës 15:00 deri ne ora 16:30

Vendet: Rrugët: Hysen Terpeza, rr.Remzi Hoxha, rr.Enver Hadri, rr. M25-3,Viva fresh,rr.Mumin Shkodra, Kosova petrol, rr.Ali Hadri, Fakulteti I shkencave aplikative, shkolla e kompetences,Re-ing, TS Sabit Jashari, FA Inxhinjeringu, E-B Invest, Kisha Katolike,

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndrrimi i GM, ormanit TU dhe TMRR-ve të djegur në TS 10/0.4kV.

MITROVICË:

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti I (kodi 74000009) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Lagjja “Qyteti I”.TS Spitali,TS Barrnatorja,TS Shaban Jashar, TS Rukolli 6, TS Te 110kv.

Arsyeja: realizimin e sistemit hyrje/dalje, sipas PEE.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin