image Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër - Sinjali

Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër

news image

KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokalitete të Kosovës, për shkak të punimeve të planifikuara në rrjetin energjetik, shkruan Gazeta Sinjali.

Sipas njoftimit të KEDS-it, punime janë planifikuar në rajonin e Gjilanit dhe atë të Prishtinës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Rajoni i Gjilanit

1.

NS 110/10kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Spiali (Kodi:63000018) prej orës 11:00  – 14:30.

Vendet: rrugët: Agim Ramadani (një pjesë), Arben Isufi (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Bahtir Jahiri, Idriz Seferi, 7 Shtatori (një pjesë), Fadil Jakupi (një pjesë), Ferizajt, Hasan Remniku, Kodra e Dëshmorëve, Lagjëja e Malësisë, Lot Vaka (një pjesë), Murat Kryeziu, Naser Azemi (një pjesë), Nazim Budrika, Pas Kosova-Petrollit (një pjesë), Qarkore (një pjesë), Ramadan Zeka, Ramiz Cërnica, Rizah Poliqka (një pjesë) dhe një pjesë e fshatit Livoç i Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i trasformatorit të mbingarkuar.

2.

NS 35/10kV Gjilan 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Kfori (Kodi:60061009) prej orës 11:00  – 14:30.

Vendet: Rrugët: 28 Nëntori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Zhitija (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avdullah Presheva, Isa Kastrati, Isuf Kiki (një pjesë), Kadri Halimi (një pjesë), 15 Qershori, Abdullah Presheva, Rexhep Dajkoci (një pjesë), Dardania, Fatos Limani (një pjesë), Haki Myderizi (një pjesë), Halim Orana (një pjesë), Haqif Tetova, Kadri Halimi (një Ramiz Sadiku (një pjesë), Rexhep Dajkovci (një pjesë), Sadik Sadiku, Sadullah Brestovci (një pjesë), Vëllezërit Baftiu (një pjesë) dhe Zija Shemsiu.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

3.

TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bunjakët (Kodi: 60024002) prej orës 10:30  – 11:30.

Vendet: Bunjakët; Minierat; Kllokoq, Flotacioni; Nisnakov, Vakovc dhe Gërbesh.

Arsyeja: Rregullimi i ndërprerësit.

Rajoni i Prishtinës

1.

NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Blinda Kupinet  (Kodi:13000001088) prej orës 11:00  – 13:00.

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar, rrjedhje e vajit në  trafostacion./Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: