image Këto janë vendet në Kosovë ku nuk do të ketë rrymë në dy ditët e ardhshme - Sinjali

KEDS/ Këto janë vendet në Kosovë ku nuk do të ketë rrymë në dy ditët e ardhshme

news image

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës.

KEDS njofton konsumatorët se në dy ditët e ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

02.10.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Janjeva (Kodi:10014011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Janjevë, Shashkovc, Akllap, Tërbovc, Gushtericë e Epërme dhe Shushicë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe shtërngimi i përҫuesve.

Gjilan

1.

Dalja 10kV Uglari (Kodi: 60060016) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Pograxhë (Kodi: 60060016158) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Pograxhë – Murosur (Kodi: 60060016157) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Bilincë (Kodi: 60060016162) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Pograxhë – Muhaxherët (Kodi: 60060016164) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Stublime (Kodi: 60060016163) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Ujësjellsi (Llovce) (Kodi: 60060016197) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Llovcë (Kodi: 60060016160) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

NS 10/0.4kV Kokaj (Inatovc) (Kodi: 60060016161) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Sllubica(Kodi: 60060016165) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Dobrsinë, Bilincë, Sllubicë, Llovcë dhe Kokaj.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave e izolatorëve dhe shtërngim i përҫuesve.

Mitrovica

1.

Dalja 10kV Betonjerka (Kodi: 71074004) do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Pompat Lipë (Kodi: 71074004007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Lipa – Rova e re (Kodi: 71074004006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Kullë Buletini (Kodi: 71074004027) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Zhazha 1 (Kodi: 71074004028) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Zhazha 2 (Kodi: 71074004029) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV I.Buletini (Kodi: 71074004041) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kVPompa e ujit (Kodi: 71074004042) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Mani Trans (Kodi: 71074004043) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Vllahi i vjetër (Kodi: 71074004030) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Vllahi i ri (Kodi: 71074004031) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Zijaq (Kodi: 71074004032) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Maxherrë (Kodi: 71074004038) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Melenica 1 (Kodi: 71074004039) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Melenica 2 Kodi: 71074004040) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Dedi (Kodi: 71074004033) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Zaberxhë (Kodi: 71074004034) prej orës 10:00 deri ë ora 14:00

NS 10/0.4kV Selaci 1 (Kodi: 71074004035) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Selaci 2 (Kodi: 71074004036) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV Selaci 3 (Kodi: 71074004037) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Selacë, Zaberxhë, Maxherë, Vllahi, Zijaqë dhe Zhazhë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe shtërngimi i përҫuesve.

Pejë

1.

Nga TS 35/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Krusheva (Kodi: 52056006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Krusheva e Madhe, Krusheva e vogël, Zllakuqan dhe Berkovë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe shtërngimi i përҫuesve.

2.

Nga NS 35/10kV Gurakovc do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tumovci (kodi 50052004) nga ora 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshati Tomoc.

Arsyeja: Vendosja e kabllos për TR Toroidal.

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sekiraq, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe shtërngimi i përҫuesve.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe shtërngimi i përҫuesve.

Prizren

1.

Nga TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2, Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe shtërngimi i përҫuesve.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxe do të ndërprehet:

Dalja 10kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe shtërngimi i përҫuesve.

03.10.2019

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Runiku (kodi 74000005) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Klinë e Epërme, lagjet Mecini dhe berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti, Runiku, Banja, Surigana, Radisheva, Qitakët, Leqina dhe Tërrnova.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës, ndërrimi i konzollave dhe izloatorëve në rrjetin ekzistues dhe ndërrimi i siguresave nga 10kV në 20kV.


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: