image Kështu është dekoruar Shtëpia e Bardhë për festat e fundvitit

Botë

Kështu është dekoruar Shtëpia e Bardhë për festat e fundvitit

news image

Këto do të jenë Krishtlindjet e para që familja Biden do t’i festojë në Shtëpinë e Bardhë.

Tema për dekorin e të gjithë rezidencës ishte “dhuratë nga zemra”.

Decorations are seen in the Library during a press preview of the White House holiday decorations in Washington, DC on November 29, 2021.

“Gjërat që ne i konsiderojmë të shenjta janë ato që na bashkojnë dhe falë tyre kapërcejmë distancën, kohën, madje edhe kufizimet e një pandemie. Besimi, familja dhe miqësia, dashuria për artet dhe natyra, sigurisht edhe mirënjohja, uniteti dhe paqja. Këto janë dhuratat që lidhin së bashku kuptimin e jetës tonë”, shkruan çifti Biden.

The China Room of the White House is decorated for the holiday season.
Holiday decorations are displayed in the Vermeil Room.
A ginger bread White House is seen in the State Dining room.

/GazetaSinjali/