image Këmbësoria e FSK-së realizon ushtrimin fushor në Mitrovicë

Siguri

Këmbësoria e FSK-së realizon ushtrimin fushor në Mitrovicë

news image

Këmbësoria e Forcës së Sigurisë ka realizuar një ushtrim fushor.

Për dy javë Regjimenti i tretë është stërvitur në Cërrnushë të Mitrovicës.

Me këtë rast, ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj, ka dhënë detaje.

“Ushtarakët tanë janë aftësuar në qitje me zjarr preciz, kontroll dhe komandë të zjarrit në nivel individual, stërvitje të ekipit për manovrim me zjarr real, si dhe stërvitje të skuadrave me zjarr shkollor dhe atë real”, tha Mehaj.

/GazetaSinjali/