image KEDS paralajmëron ndërprerje të rrymës për nesër në këto dy komuna

Sociale

KEDS paralajmëron ndërprerje të rrymës për nesër në këto dy komuna

news image

KEDS ka bërë të ditur se gjatë ditës së nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në Komunën e Ferizajt dhe Lipjanit.

Ndërprerjet do të bëhen për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimi i KEDS-it:

Arsyeja: Punime nga palët e treta.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

09.02.2022

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Mustaf Gashi (kodi: 41000006350) prej ores 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Pjesë e rrugës Hajredin Bajrami, Pjetër Bogdani, Mbretëresha Teutë

Arsyeja: ndërrimi i panelit TU në TS-in ekzistues, sipas PEE.

/GazetaSinjali/