image KEDS njofton për punime në rrjet, këto janë vendet që do mbesin pa rrymë
[wp-story id="814678"]

Sociale

KEDS njofton për punime në rrjet, këto janë vendet që do mbesin pa rrymë

news image

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme për siguri të sistemit gjatë së enjtes dhe premtes.

Njoftimi i KEDS:

24.03.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

LP 10kV Grashticë-Radashec (kodi: 14016001 ) nga ora 11:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.

Prizreni

1.

Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Zhupa (kodi: 31000026 ) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabiliment Dranoc – degëzimi Junik nga ora 11:00 deri 14:00

1. TS10/04 kV Oda e Junikut me kod: 53000007017

2. TS10/04 kV Lagjja 2 me kod: 53000007018

3. TS10/04 kV Lagjja 1 me kod: 53000007019

4. TS10/04 kV Junik Gaxherrët me kod: 53000007020

5. TS10/04 kV Junik Miroctë me kod: 53000007021

6. TS10/04 kV Junik Gurëthyesi me kod: 53000007022

7. TS10/04 kV Junikë Qendra me kod: 53000007023

8. TS10/04 kV Junikë Vorret me kod: 53000007024

9. TS10/04 kV Junikë Shkolla me kod: 53000007025

10. TS10/04 kV Junikë Gacaferrtë me kod: 53000007026

11. TS10/04 kV Junik Berishët 1 me kod: 53000007027

12. TS10/04 kV Junik Neziri (Osmonaj) me kod: 53000007028

13. TS10/04 kV Junik Qestaj me kod: 53000007029

14. TS10/04 kV Gjocaj me kod: 53000007030

15. TS10/04 kV Prilep Kukalaj me kod: 53000007031

16. TS10/04 kV Jasiqi me kod: 53000007039

17. TS10/04 kV Junik Goqët me kod: 53000007040

18. TS10/04 kV Ujërat e Zeza Junik me kod: 53000007041

19. TS10/04 kV Junik Gjimnazi me kod: 53000007045

20. TS10/04 kV Fenix A Junik me kod: 53000007046

21. TS10/04 kV Junik – Krasniqë me kod: 53000007047

22. TS10/04 kV Teqja e Madhe Sheh Xhaferi me kod: 53000007050

23. TS10/04 kV Junik Shafrane me kod: 53000007052

24. TS10/04 kV Junik Lagjja Berisha 2 me kod: 53000007053

25. TS10/04 kV Gacaferrët 2 me kod: 53000007056

26. TS10/04 kV Arasha me kod: 53000007057

27. TS10/04 kV Hasan Lushi-Fabrika ujit me kod: 53000007058

28. TS10/04 kV “FLUX” sh.p.k me kod: 53000007059

Vendet: Fshatrat Baballoq dhe Junik.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i 2 shtyllave të tensionit të mesëm, Junik lagjja Gaxherr.

2.

Nga NS 10kV Klinë do të ndërprehet:

LP 10kV Klina 3 (kodi: 52000101) nga ora 09:00 deri 09:30

Vendet: Rrugët: 28 Nëntori (një pjesë), Abedin Rexha, Ali Kelmendi, Arbëria (një pjesë), Bajram Curri, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Fehmi Agani (një pjesë), Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Imer Berisha (një pjesë), Jusuf Gërvalla, një pjesë e Klinës, Drini Bardh, Lidhja e Prizrenit, Mehmet Haxhaj, Mirush Dakaj (një pjesë), Ndue Perlleshi (një pjesë), Nënë Tereza, Perlina, Sadik Rama (një pjesë), Sheshi Mujë Krasniqi (një pjesë), Sheshi Nëna Terezë (një pjesë), Ymer Basha (një pjesë) dhe Ymer Berisha; fshatrat: Dollc (një pjesë), Dresnik (një pjesë), Maluzhganë, Tikëvesh dhe Zajm (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, montimi i konzollës së tensionit të mesëm.

3.

Nga NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

LP 10kV Dresniku (kodi: 52000007 ) nga ora 10:00 deri 10:30

Vendet: Fshati Dresnik.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, montimi i izolatorëve të tensionit të mesëm.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Vitia do të ndërprehet:

LP 10kV Gërmovës (Kodi: 61067003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Vërban.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm dhe sig. 10kV.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabiliment Mazhicë nga ora 10:00 deri 14:00

1. TS10/04 kV Vidishiq me kod: 70000101019

2. TS10/04 kV Vidishiq-Shkolla me kod: 70000101020

3. TS10/04 kV Bare Xhamia me kod: 70000101022

4. TS10/04 kV Bare-Xhafiqët me kod: 70000101023

5. TS10/04 kV Bare-Osmani me kod: 70000101024

6. TS10/04 kV Bare-Ramizi me kod: 70000101025

7. TS10/04 kV Bajgorë-Beqiri-Fejzullahu me kod: 70000101026

8. TS10/04 kV Bajgorë-Shkolla me kod: 70000101027

9. TS10/04 kV Bajgorë-Istrefi me kod: 70000101028

10. TS10/04 kV Bajgorë-Uka me kod: 70000101029

11. TS10/04 kV Bajgorë-Musa me kod: 70000101030

12. TS10/04 kV Kovaqicë me kod: 70000101031

13. TS10/04 kV Kaqanoll me kod: 70000101032

14. TS10/04 kV Kaqanoll me kod: 70000101033

15. TS10/04 kV TMK me kod: 70000101034

16. TS10/04 kV Bare Hajdari me kod: 70000101035

17. TS10/04 kV Fabrika e Uit me kod: 70000101054

18. TS10/04 kV SOWI KOSOVO L.L.C. Central me Erë me kod: 70000101056

Vendet: Fshatrat: Bajgorë, Kaçandoll, Kovaçicë dhe Vidishiq.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave 10.kV.

2.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10kV Tërrnavci (kodi: 74000012 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Klinë e Ulët, Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnavc (lagjja: Deliu, Dibrani, Fazliu, Gashi, Haxhiu, Hyseni, Syla, Tahiraj dhe Voca) dhe Kuqicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të thyera, ndërrimi i izolatorëve, tërheqja dhe shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i siguresave, shkarkuesve në TS dhe pastrimi i trasesë.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Koshare (kodi: 41046005) prej orës 10:00 deri në orën 14:00

Vendet: Fshatrat: Gllavicë, Koshare, Lagjja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të thyera e izolatorëve dhe tërheqja dhe shtrëngimi i përçuesve.

Gjakovë

1.

NS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Raq Moglica (kodi: 81000117) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Brekoc; rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllës në degëzimin Zhub.

25.03.2022

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llausha (Kodi: 74000011) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: Rrugët: Ali Gashi (një pjesë), Azem Bejta, Azem Galica-Saraj, Afër Stadionit (një pjesë), Bajram Zena-Saraj, Ilaz Kodra (një pjesë), Kuvendi i Kaqanikut-Saraj (një pjesë), Nëna Tereza-Saraj, Rasim Kiqina (një pjesë), Likfiduesit e Shtabit 1945-Saraj (një pjesë), Nak Berisha-Lagjja II (një pjesë) dhe Ulpiana (një pjesë); fshatrat: Llaushë, Llaushë, Llaushë-Lagjja Geci dhe Lagjja Rrecaj (një pjesë) dhe Polaci (një pjesë).

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension, si dhe vendosja e konzollave dhe izolatorëve të tensionit të mesëm si dhe elementet tjera përcjellëse, sipas projektit.

/GazetaSinjali/