image KEDS kryen punime në këto vende sot, do të ketë ndërprerje të rrymës - Sinjali

KEDS kryen punime në këto vende sot, do të ketë ndërprerje të rrymës

news image

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se sot do të ketë punime në rrjet në disa zona në Kosovë, shkruan Gazeta Sinjali.

Për shkak të këtyre punimeve, KEDS ka bërë të ditur se do të ketë ndërprerje në Pejë, Prishtinë, Gjilan, Gjakovë, Prizren, Mitrovicë dhe Ferizaj.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

13.08.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Isniqi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Demhalilët (kodi 53057003) prej orës 10:30 deri në ora 12:30.

Vendet: Demehalilët I, Demehalilët II, Ntp Stina Sadik Gjikokaj.

Arsyeja: Vendosja e Grupit Matës pas avarisë në nënstacion.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Koliqi (kodi 14016002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevc.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Hogoshti (kodi 62000001) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00.

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë dhe Sotllar.

Arsyeja: Vendosja e katër shtyllave të tensionit të lartë.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Kijeva (kodi 82082007) prej orës 08:30 deri ne ora 10:30.

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës së tensionit të mesëm dhe tërheqja e përçuesve në Stapanicë.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Shpenadija (kodi 32000023) prej orës 08:00 deri ne ora 10:00.

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Bartja e përçuesve në shtyllën e re dhe përforcimi i rrjetit të tensionit të mesëm.

Mitrovicë

1.

NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërpritet Stabiliment te TS Bahri Kuqi prej orës 11:00 –16:00.

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-1(Rashicët) (Kodi: 73000009012).

TS 10/0.4 kV Bahri Kuqi 2 (Kodi: 73000009035).

TS 10/0.4 kV Karaqë (Kodi: 73000009019).

TS 10/0.4 kV Begaj(lagjja Kaçanolli-Tërstena) (Kodi: 73000009029).

TS 10/0.4 kV TSSH-Begaj Lagjja Hajra (Kodi: 73000009032).

TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009013).

TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009011).

TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-3 (Gërxhalitë) (Kodi: 73000009014).

TS 10/0.4 kV Sfaraqak i Epërm (Kodi: 73000009015).

TS 10/0.4 kV Gojbulë-1 (Serbët) (Kodi: 73000009016).

TS 10/0.4 kV TSSH-Lagjja Istrefi (Kodi: 73000009031).

TS 10/0.4 kV Gojbulë-2 (Serbët) (Kodi: 73000009017).

TS 10/0.4 kV Miraqë (Kodi: 73000009018).

TS 10/0.4 kV Skromë-1 (Kodi: 73000009021).

TS 10/0.4 kV Shilovicë (Kodi: 73000009020).

TS 10/0.4 kV Skromë-2 (Kodi: 73000009022).

TS 10/0.4 kV Bozhlan (Kodi: 73000009023).

TS 10/0.4 kV Gumnishtë-1 (Kodi: 73000009024).

TS 10/0.4 kV Gumnishtë-2 (Kodi: 73000009025).

TS 10/0.4 kV Korollovë (Kodi: 73000009026).

TS 10/0.4 kV Vesekovc (Kodi: 73000009027).

TS 10/0.4 kV HAXHA COMPANYSH.P.K. (Kodi: 73000009030).

TS 10/0.4 kV HAXHA COMPANYSH.P.K. (Kodi: 73000009033).

Vendet: Studime e Ulët, Karaqë, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraqak, Gojbule, Miraq, Skrom, Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnishtë dhe Veskovec.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave 10kV.

14.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtina

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV TS Nexhmedin Haliti”Cakolli Group”(Kodi: 11000018123) prej orës 09:00 deri në ora 13:00.

TS 10/0.4 kV TS Hidrofori (Kodi: 11000015070) prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Nexhmedin Haliti ”Cakolli Group dhe Hidrofori.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV TS N.N.P.”Guri” (B. Marmullaku) (Kodi: 19000038018) prej orës 14:00 deri në ora 18:00

Vendet: N.N.P.”Guri” (B. Marmullaku).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Dalja nr.3 (Kodi: 11000021) prej orës 08:30-08:35 dhe nga ora 12:25-12:30.

Vendet: N.N.P.”Guri” (B. Marmullaku).

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV TS Gustav Majer 2 (Novosella) (Kodi: 11000021024) prej orës 08:30 deri në ora 12:30.

TS 10/0.4 kV TS Gustav Majer 8 (Shefqet dhe Sadik) (Kodi: 11000021168) prej orës 08:30 deri në ora 12:30.

TS 10/0.4 kV TS Gustav Majer 9 (Qefsere Muhaxheri dhe Sami Hashani) (Kodi: 11000021169) prej orës 08:30 deri në ora 12:30.

Vendet: Gustav Majer 2-8-9 (Novosella), (Shefqet dhe Sadik), (Qefsere Muhaxheri dhe Sami Hashani).

Arsyeja: Shqyrtimin e vajit në transformator në kuadër të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 2.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV TS N.P.”BESA KOMERCE” (Kodi: 11000018249) prej orës 13:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Besa Komerc.

Arsyeja: Shqyrtimi i vajit në transformator në kuadër të projektit Prishtina 2 – Prishtina 7, Feeder 2

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV Mujo Ulqinaku (Kodi: 12000023104) prej orës 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Mujo Ulqinaku.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

7.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV TS Qyteza Pejton 1 (Gjykata Kushtetuese) (Kodi: 12000023101) prej orës 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Qyteza Pejton- Gjykata Kushtetuese.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërpritet:

TS 10/0.4 kV TS Ndërtesa – Naser Hetemi” rr. V-G (Kodi: 40040002033) prej orës 09:30 deri në ora 17:00.

TS 10/0.4 kV TS “Vizioni-S” Ndërtesa te Çerdhja (Kodi: 40040002030) prej orës 09:30 deri në ora 17:00.

Vendet: Ndërtesa – Naser Hetemi””Vizioni-S” Ndërtesa te Çerdhja.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

14.08.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërpritet:

TS 10/04 kV TS Bujar Hasani”BTP HOLDING”Sh.P.K (kodi: 19000025174) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Vendet: TS Bujar Hasani”BTP HOLDING”Sh.P.K.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik. /GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin