COVID-19

Të infektuar

10247

Të shëruar

5944

Të vdekur

327

Katër shenjat që tregojnë se po i pastroni flokët shumë

news image

Ekzistojnë shumë arsye përse ju nuk duhet t’i pastroni flokët për çdo ditë.

Flokët mund të humbasin yndyrën që u nevojitet për të qenë të shëndetshme apo mund të bëhen shumë të yndyrshme, varet prej llojit të flokëve që keni.

Mirëpo nëse nuk e dini se nëse jeni duke i pastruar flokët shpesh apo jo, atëherë janë disa shenja të qarta që do t’ua heqin dyshimet.

Ja cilat shenja janë ato:

Ngjyra e flokëve shpërlahet shpejt,

Flokët i keni të thata dhe platformë,

Flokët e juaja kanë humbur shkëlqimin,

Keni shumë zbokth./Sinjali/


Shpërndaje artikullin