image “Është si lulelakër”, Monika përqesh Ilirin për stilin e frizurës - Sinjali

“Është si lulelakër”, Monika përqesh Ilirin për stilin e frizurës

news image

Raportet e Monikës dhe të Ilirit tanimë janë ftohur goxha shumë. Dikur Monika ishte në grupin e Ilirit por ka kohë që ka kaluar në anën e Donaldit.

Madje në tri “Prime-t” e fundit, janë diskutuar raportet e tyre.

Por, as pas këtyre tre Prime-ve asnjëri nga ta nuk ka ndryshuar qëndrim.

Madje Monika, sot ka ironizuar rëndë me Ilirin duke e përqeshur për frizurën e tij.

“Është si lulelakër”, dëgjohet duke iu thënë banorëve tjerë.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin