image Kampanjë sensibilizuese për regjistrimin e fëmijëve të komuniteteve REA në shkollë - Sinjali

Kampanjë sensibilizuese për regjistrimin e fëmijëve të komuniteteve REA në shkollë

news image

Organizata joqeveritare “Voice of Roma, Ashkali and Egyptians in Kosovo” po synon të senzibiliozojë prindërtit që të bëjnë regjistrimin e fëmijëve të tyre në shkolla.

Kjo kampanjë me moton “Edukimi është çelësi i suksesit” ka në fokus regjistrimin e fëmijëve të komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian në ciklin parafillor, fillor dhe të mesëm.

Regjistrimi për këto cikle ka filluar nga data 22 qershor./Gazeta Sinjali/

“Edukimi është çelesi i suksesit”Video sensibilizuese e realizuar nga Voice of Roma, Ashkali and Egyptians in Kosovo në kuadër të fushatës “Edukimi është çelesi i suksesit” për regjistrimin e fëmijëve të komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptian në ciklin parafillorë, fillorë dhe të mesëm. Bethany Christian Services Kosovo-Brekoc Kosovo Roma, Ashkali and Egyptian Early Years Network Balkan Sunflowers Kosova OJQ ,,Vision 02''- Qendra Mesimore , Istog Ojq Nevo Koncepti Radc Prishtina Terre des hommes – Kosovo Eddy Galjusi

Gepostet von Vorae Ngo Kosovo am Donnerstag, 25. Juni 2020

Shpërndaje artikullin