image iPhone 15 do të thyejë rekorde në shtator

Telefona

iPhone 15 do të thyejë rekorde në shtator

news image

Modelet iPhone 15 të Apple  do të jenë gjenerata më e re e këtij brendi i cili pritet të thyej rekorde dhe të shkruhet në histori.

Sipas raportimeve të MacRumors, iPhone 15 do të jenë më të shpejtë, më të lakuar, por dhe më të shtrenjtë.

Të dy modelet e iPhone 15 Pro pritet të kenë korniza më të hollë dhe të lakuar në krahasim me iPhone 14 Pro, duke rezultuar potencialisht në një pamje të ngjashme me Apple Watch.

Poashtu, detaji që sjell risi është se IPhone 15 Pro Max do të ketë kornizat më të holla se çdo smartphone tjetër, duke mposhtur rekordin që mbahet aktualisht nga Xiaomi 13. Ky infromacion rrjedh nga burimi kredibil i kësaj industrie “Ice Universe”, i cili ka zbuluar informacione të sakta për planet e Apple.

Në një postim në Twitter, Ice Universe tha se iPhone 15 Pro Max do të “thyejë rekordin” e kornizave 1.81 mm të mbajtura nga Xiaomi 13, me modelin e ardhshëm të Apple që vjen me një gjerësi të zezë prej vetëm 1.55 mm.

Apple tashmë ka bërë traditë që të prezantojë gjeneratat e reja të iPhone në muajin shtator.

image 121

/GazetaSinjali/