image Apple pritet të zbulojë Iphone 14, mësoni datën

Telefona

Apple pritet të zbulojë Iphone 14, mësoni datën

news image

Klientët e “Apple” së shpejti mund të shohin gjeneratën e ardhshme të iPhone.

Kompania “Apple” dërgoi ftesa për shtyp të mërkurën për një ngjarje më 7 shtator, ku kompania pritet gjerësisht të zbulojë linjën e re të iPhone 14.

Ftesa e kompanisë, e cila gjithmonë shqyrtohet nga afër për kuptimet e fshehura, përmban qiellin e natës në formën e logos së Apple dhe linjën e etiketës: “Far out”.

Ftesa e kompanisë – Apple

Ngjarja është caktuar të transmetohet në faqen e internetit të Apple nga Apple Park, selia e kompanisë në Cupertino, Kaliforni. Vitet e fundit, Apple ka bërë shumicën e ngjarjeve të saj virtualisht për shkak të pandemisë.

“Apple” thuhet se do të zbulojë një iPhone 14 dhe do të heqë nivelin shumë të papëlqyer rreth kamerës së përparme. Mund të përmirësojë gjithashtu kamerat në telefon.

“Apple” gjithashtu ka të ngjarë të shpallë një datë lëshimi për sistemin e tij operativ më të fundit celular, iOS 16. Në konferencën e saj vjetore të zhvilluesve në qershor, “Apple” zbuloi një numër ndryshimesh në iOS 16, duke përfshirë një ekran të rinovuar të kyçjes dhe aftësinë për të modifikuar ose hequr mesazhet.

/GazetaSinjali/