image Gruaja e Xhelal Sveçlës pëlqen postimin ku kritikohet kryeministri Kurti dhe vartësit e tij - Sinjali

Gruaja e Xhelal Sveçlës pëlqen postimin ku kritikohet kryeministri Kurti dhe vartësit e tij