image “Gjatë testimeve dhe vërtetimit të teorisë, shpërndarja e vajit në tepsi', vazhdojnë talljet me deklaratën e Sallahut

Kosovë

“Gjatë testimeve dhe vërtetimit të teorisë, shpërndarja e vajit në tepsi’, vazhdojnë talljet me deklaratën e Sallahut

news image

Po vazhdojnë talljet me deklaratën të cilën e ka thënë zv. ministri i Drejtësisë, Blerim Sallahu, se puna në Ministrinë e Drejtësisë po zhvillohet me nivelin e shpejtësisë së të shpërndarjes së vajit në tepsi.

Në profilin e tij në Facebook, Arbër Poroshtica ka shkruar se: “Gjatë testimeve dhe vërtetimit të teorise: ‘Shperndarja e vajit në tepsi'”.

Ai tutje ka shkruar se: “Rezultatet finale do të nxirren pas konsultimeve me profesorët nga disa universitete prestigjioze në Evropë dhe Amerikë”.

Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe ambiente të brendshme

/GazetaSinjali/