image Fotografi të rralla të termocentralit Kosova A - Sinjali

Fotografi të rralla të termocentralit Kosova A

news image

Disa fotografi mjaft interesante janë publikuar të termocentralit Kosova A, gjatë fazës së ndërtimit dhe në vitet e para të operimit.

Kosova A ka filluar punën që në vitin 1962, fillimishit me njësinë A1 ku kishte 65 megavat kapacitet.

Kurse, në vitin 1975 është lëshuar njësia e fundit në operim, duke bërë kështu që të ketë kapacitet për prodhim të rrymës prej 800 megavatësh në orë./GazetaSinjali/

Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtmeShpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: