image A keni IQ të lartë? Gjeni të gjitha objektet në foto në 10 sekonda

Fakte

A keni IQ të lartë? Gjeni të gjitha objektet në foto në 10 sekonda

news image

Puzzles mprehin mendjen por jo gjithmonë janë të lehta. Disa mund t’i zgjidhni në një kohë të shkurtër, gjë që tregon se sa të zhvilluara janë aftësitë tona. Imazhi i mëposhtëm teston IQ dhe vëzhgimin tuaj.

Keni vetëm 10 sekonda për të gjetur të gjitha objektet në imazhin më poshtë.

A i dalloni të gjitha? Është mjaft e thjeshtë por edhe e ndërlikuar për të gjetur përgjigjen. Shikoni me kujdes dhe numëroni mbrapsht për t’u përgjigjur brenda afatit kohor.

Nëse s’i keni gjetur ende, shihni përgjigjen e saktë më poshtë.

Objektet e fshehura janë: syze, varëse rrobash, ora, llamba dhe shishe.

/GazetaSinjali/