image Kur Rugova e Qosja ishin “afër” njëri-tjetrit, publikohet fotografi e rrallë

Fotografi

Kur Rugova e Qosja ishin “afër” njëri-tjetrit, publikohet fotografi e rrallë

news image

Fotografi i njohur Ilaz Bylykbashi ka publikuar një fotografi të rrallë të Ibrahim Rugovës e Rexhep Qosjes.

Marrëdhënia e Rugovës me Qosjen është diskutuar gjatë. Ata janë portretuar edhe si rivalë nga profesionet e tyre por edhe në politikë.

Fotoreporteri Bylykbashi në përshkrimin e fotografisë ka shkruar: Për mos me u harru: “Babai i Kombit”, Rexhep Qosja, dhe Themeluesi i Shtetit, Ibrahim Rugova.

Për mos me u harru:"Babai i Kombit", Rexhep Qosja, dhe Themeluesi i Shtetit, Ibrahim Rugova.FotoⒸIlaz Bylykbashi

Posted by Ilaz Bylykbashi on Saturday, November 19, 2022

/GazetaSinjali/