image Fëmijët e komunitetit rom argëtohen me pajisje mësimore gjatë kërkimit për ushqim - Sinjali

Fëmijët e komunitetit rom argëtohen me pajisje mësimore gjatë kërkimit për ushqim

news image

Fëmijët e komunitetit rom në Fushë Kosovë nuk kanë mungesë vetëm të ushqimit.

Çdo gjë që iu nevojitet ata e kërkojnë nëpër kontejnerët e mbeturinave.

Në disa foto të shkrepura ata shihen duke kërkuar nëpër kontejnerë ushqim, por aty gjejnë edhe fletore e libra shkollorë.

Duke i parë këto, fëmijët e komunitetit rom përjetuan një gëzim të madh.

Nëpër foto shihen këta fëmijë duke u argëtuar gjatë shfletimit të librave dhe fletoreve.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin