image Familja e solli të porsalindurin nga spitali, ky është reagimi i ëmbël i qenit të tyre

Qesharake

Familja e solli të porsalindurin nga spitali, ky është reagimi i ëmbël i qenit të tyre

news image

Qeni Luna priti e emocionuar shokun e tij të ri, të porsalindurin e pronarëve të saj, shkruan Gazeta Sinjali.

Pronarët e saj u bënë prindër dhe ajo priti me padurim që foshnja të vinte nga spitali. Në momentin që e pa filloi t’i ofrohej posa prindërit e sollën në shtëpi.

Luna menjëherë filloi ta nuhaste duke tundur bishtin. Ajo u përpoq menjëherë të miqësohej me të, kështu që vrapoi drejt kutisë së saj të lodrave dhe i solli të porsalindurit lodrat e saj. /GazetaSinjali/