image Edi Rama në Stamboll, takohet me Erdoganin
[wp-story id="814678"]

Shqipëri

Edi Rama në Stamboll, takohet me Erdoganin

news image

Kryeministri Edi Rama ndodhet sot në Turqi për të marrë pjesë në TRT World Forum. Në fotografitë e publikuara në Facebook shfaqet pranë presidentit Erdogan.

“Në TRT World Forum, një platformë e njohur për cilësinë e debateve mbi axhendat globale dhe rajonale, e cila mbledh çdo vit në Stamboll politikëbërës e vendimmarrës të lartë.”

Në TRT World Forum, një platformë e njohur për cilësinë e debateve mbi axhendat globale dhe rajonale, e cila mbledh çdo vit në Stamboll politikëbërës e vendimmarrës të lartë????????????????????

Posted by Edi Rama on Friday, December 9, 2022

/GazetaSinjali/