image Dy shoferë tejkalojnë përnjëherë disa vetura në rrugën Zhur - Dragash (VIDEO) - Sinjali

Dy shoferë tejkalojnë përnjëherë disa vetura në rrugën Zhur – Dragash (VIDEO)

news image

Sinjalizuesit e Gazetës Sinjali, po vazhdojnë që të raportojnë shkeljet e rregullave të komunikacionit dhe rrezikimit të jetës së tyre si dhe të personave të tjerë në trafik, raporton Sinjali.

Tejkalimet e rrezikshme nga dy shoferë u kapën nga kamera e një sinjalizuesi dje në rrugën Zhur-Dragash, rreth mesditës.

Në videon e dërguar nga sinjalizuesi, shihet se si dy vetura tejkalojnë dy vetura në vijë të plotë, derisa veturat nga kahja e kundërt po lëviznin

Vazhdoni të denonconi kundërvajtjet në Gazetën Sinjali, në mënyrë që të kontribuojmë sadopak që rregullat në trafik të respektohen. /Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin