COVID-19

Të infektuar

3886

Të shëruar

2003

Të vdekur

82

Dy shakatë të cilat vetëm personat e mençur i kuptojnë

news image

Është një ndjenjë e veçantë kur e kuptoni një shaka e cila i sfidon njohuritë tuaja.

Kjo për shkak se ndiheni të mençur dhe ju rritet vetëbesimi.

Ndonëse këto dy shaka janë pak më të vështira për t’u kuptuar sesa shakatë e zakonshme, kjo nuk do të thotë se nuk jeni aspak inteligjentë, por ndoshta duhet të punoni më shumë në njohuritë tuaja të përgjithshme.

Më poshtë, dy nga shakatë e shumta të cilat shumë pak njerëz arrijnë t’i kuptojnë:

1. Është e vështirë t’ua shpjegosh lojën me fjalë kleptomanëve sepse gjithmonë i marrin gjërat në plot kuptimin e fjalës.

2. Një romak futet në kafene, i ngritë dy gishta, dhe thotë, “pesë birra, të lutem”.


Shpërndaje artikullin

Etiketat kryesore: