image Deri një orë pritje për të kaluar në Merdare - Sinjali

Deri një orë pritje për të kaluar në Merdare

news image

Mërgimtarët po presin deri në një orë për të dalë nga Kosova në pikën kufitare në Merdar, njofton Gazeta Sinjali.

Kolona në këtë pikë kufitare është e gjatë 300 metra.

Mirëpo, pritjet për të hyrë në Kosovë nuk janë të gjata, ato shkojnë 5 deri në 10 minuta,

MPB ka bërë të ditur se të gjitha pikat tjera kufitare të Kosovës janë të kalueshme dhe nuk ka kolonë. Pritjet për tu larguar në Kosova dhe për të hyrë janë nga 3 deri në 5 minuta.

Në këtë link mund të informoheni për gjendjen në pikat kufitare. /Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin