image Dalin pamjet kur qytetarët kapin dhe sulmojnë personin që theri pesë persona afër xhamisë në Tiranë - Sinjali

Dalin pamjet kur qytetarët kapin dhe sulmojnë personin që theri pesë persona afër xhamisë në Tiranë