image Afër 1 mijë persona nën moshën 19-vjeçare janë infektuar me koronavirus për 24 orë
[wp-story id="814678"]

Shëndetësi

Afër 1 mijë persona nën moshën 19-vjeçare janë infektuar me koronavirus për 24 orë

news image

Në 24 orët e fundit në Kosovë është regjistruar një viktimë dhe 2 mijë e 957 raste të reja me COVID-19. Prej tyre 918 kanë qenë të moshës 10 deri 19-vjeçare.

Në mesin e të infektuarve me virus gjatë kësaj kohe janë edhe 130 fëmijë të moshës zero deri 9-vjeçare.

918 persona janë të moshës 10-19 vjeçare ndërsa 340 të moshës 20 deri 29-vjeçare.

/GazetaSinjali/