image A e dini pse dyert në banjot publike nuk arrijnë në dysheme?

Kuriozitete

A e dini pse dyert në banjot publike nuk arrijnë në dysheme?

news image

Banjot publike kanë një detaj të veçantë që na tërheq vëmendjen – dyer që nuk arrijnë dyshemenë dhe besoni që ka disa arsye për këtë:

1. Ju mund të shihni nëse dikush ka nevojë për ndihmë mjekësore.

2. Mund të shihni nëse është i lirë.

3. Ndihmon për të hequr qafe erën e keqe brenda.

4. Dyert e plota janë më të shtrenjta.

5. Ndihmon për të ndaluar njerëzit nga sjellja e keqe.

6. Mund të dilni nëse brava është bllokuar.

7. Mund t’i kërkoni dikujt letër higjienike nëse nuk e keni.

8. Njerëzit kalojnë më pak kohë në banjë dhe rradha lëviz më shpejt.

9. E bën më të lehtë për kujdestarët të pastrojnë dyshemenë.

10. Në rast të prishjes së tubit, uji nuk do të grumbullohet.

/GazetaSinjali/