image Një klasë në gjimnazin “Sami Frashëri” kaplohet nga uji

Kosovë

Një klasë në gjimnazin “Sami Frashëri” kaplohet nga uji

news image

Një klasë në gjimnazin “Sami Frashëri” në Prishtinë është kapluar nga uji.

Sipas pamjeve të publikuara nga “Vrojtuesit e Lagjes” uji ka depërtuar nga tavani i klasës dhe shihet në tavolinën dhe dyshemenë e kësaj klase.

Në pamjet e publikuara shihet se brenda klasës ka edhe nxënës.

/GazetaSinjali/