image 37 gra të infektuara me koronavirus lindën fëmijë gjatë valës së fundit të pandemisë - Sinjali

37 gra të infektuara me koronavirus lindën fëmijë gjatë valës së fundit të pandemisë

news image

Gjatë valës së fundit të pandemisë, në Klinikën e Gjinekologjisë, 37 nëna të infektuara me koronavirus, kanë lindur 38 fëmijë.

Siç njofton Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (SHSKUK), prej tyre, 16 lindje u kryen në mënyrën normale dhe 21 me operacion.

“Gjatë kësaj kohe, Gjinekologjia kishte gjithsej 103 paciente, për të cilat u përkujdesën një ekip i përbërë nga gjinekologë, neonatologë, infektologë, pulmologë dhe anesteziologë”, thuhet tutje në njoftim.

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin