image 24 orë pas njoftimit, KQZ: Rreth 1 mijë e 100 kërkesa për ndërrimin e Qendrës së Votimit

Kosovë

24 orë pas njoftimit, KQZ: Rreth 1 mijë e 100 kërkesa për ndërrimin e Qendrës së Votimit

news image

Të premten, Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) njoftoi qytetarët e Republikës së Kosovës që tashmë iu është mundësuar ta ndërrojnë qendrën e votimit.

Pas këtij njoftimi u bë e ditur se KQZ ka pranuar rreth 1 mijë e 100 kërkesa për ndërrimin e Qendrës së Votimit, në më pak se 24 orë nga funksionimi i shërbimit online për votuesit.

Përmes kësaj platforme, votuesit mund të kryejnë këto dy shërbime: Ta mësojnë Qendrën e Votimit dhe nëse duan edhe ta ndërrojnë atë, duke zgjedhur qendrën më afër vendbanimit të tyre, në mënyrë që aty të mund të votojnë në zgjedhjet e ardhshme.

VIDEO

“Gjej dhe ndërro Qendrën e Votimit është një shërbim i përhershëm që mundësohet nga KQZ edhe në vitet jozgjedhore dhe do t’i shërbejë përmirësimit të Listës së Votuesve”, thuhet në njoftim.

/GazetaSinjali/