image Zbulohet data e mbledhjes së përbashkët të qeverisë së Shqipërisë dhe Malit të Zi

Politikë

Zbulohet data e mbledhjes së përbashkët të qeverisë së Shqipërisë dhe Malit të Zi

news image

Më 27 shkurt do të mbahet në Podgoricë mbledhja e përbashkët mes qeverisë së Shqipërisë dhe qeverisë së Malit te Zi.

Kjo është mbledhja e dytë e përbashkët mes dy qeverive, pas asaj te 3 korrikut 2018 që u mbajt në Shkodër.

Në takimin mes dy kryeministrave në Ohër vitin e kaluar, është diskutuar për projektin e ndërtimit të përbashkët të urës mbi Bunë.

/GazetaSinjali/