image VV-ja në Prishtinë: PDK-ja premtoi transport publik falas, tash e shtrenjtoi për 25%
[wp-story id="814678"]

Politikë

VV-ja në Prishtinë: PDK-ja premtoi transport publik falas, tash e shtrenjtoi për 25%

news image

Lëvizja Vetëvendosje – Qendra Prishtinë i ka kritikuar PDK-në dhe LDK-në për ngritjen e çmimeve të biletave të autobusëve urbanë.

Sipas kësaj lëvizjeje, PDK-ja në fushatë zgjedhore kishte premtuar transport publik falas.

Sipas VV-së, nga premtimi për transport falas u arrti te transporti 25 për qind më i shtrenjtë.

“Partia Demokratike e Kosovës gjatë fushatës zgjedhore në Prishtinë premtonte transport publik falas. Drejtorinë e Shërbimeve Publike, e ku përfshihet transporti publik, në Komunen e Prishtinës e udhëheq PDK-ja. Sot, Komuna e Prishtinës njoftoi se çmimi i biletës së rregullt, prej datës 31 janar, pra nesër, do të jetë 25 për qind më i lartë”, ka shkruar kjo lëvizje në Facebook.

“Kjo është PDK-ja, ky është koalicioni LDK-PDK që qeveris me Prishtinën”, thuhet tutje.

/GazetaSinjali/