image Vushtrria shpall gjendje emergjente pas vërshimeve, priten evakuime

Siguri

Vushtrria shpall gjendje emergjente pas vërshimeve, priten evakuime

news image

Pas vërshimeve të mëdha dhe daljes nga shtrati të lumit Tërstena gjatë orëve të mbrëmjes, Vushtrria ka shpallur gjendje emergjente, raporton Gazeta Sinjali.

Kryetari i Komunës, Ferit Idrizi ka krijuar një Shtab Emergjent i cili ka filluar punën në terren.

Gjithashtu, qytetarëve të cilët banojnë afër Lumit Podranqa dhe Tërstena u është bërë thirrje që të përgatiten për evakuim.

Këtë e konfirmoi edhe vet Idrizi, i cili apeloi qytetarët që të kenë kujdes të shtuar pasi që orët në vijim mund të jenë kritike, sidomos pjesa e Qytetit.

https://www.facebook.com/feritidrizii/posts/pfbid02xV3URKdJ8yckpqAG22JYbSm7vJj2vtYpPn7jsh4m7B6oK6rZrrirTbdRzTrHSP1Kl?cft[0]=AZU_mecYjThMM3fQdNDchoNAOLkF9ma76j6eKdAdPGNtlsEH-LnBjfbQuj_x396HmOC6ZP5-CAnT5DOkTk_zftLUJARhZdnIbCrR6odU0n-Mp-NtX6tQnpvJ7sqMosyguS3VvhQE_vLkv6TQvCjgROYE&tn=%2CO%2CP-R

/GazetaSinjali/