image Trafiku Urban njofton për ndryshimin e linjave

Kosovë

Trafiku Urban njofton për ndryshimin e linjave

news image

Trafiku Urban ka njoftuar se ka filluar zbatimin e vendimit të Komunës së Prishtinës për ndryshime në shtrirjen e rrjedhës së autobusëve në linjat: 1, 1A, 3, 3B, 3C, 4 dhe 7C.

Sipas njoftimit, gjithashtu është funksionalizuar linja Nr: 19 Prishtinë.

Postimi i plotë:

Njoftim për ndryshime në rrjetin e linjave të “Trafikut Urban”

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se nga data 23 tetor 2023, “Trafiku Urban” fillon zbatimim e vendimit të Komunës së Prishtinës për ndryshime në shtrirjen e rrjedhës së autobusëve në linjat: 1, 1A, 3, 3B, 3C, 4 dhe 7C.

Gjithashtu është funksionalizuar linja Nr: 19 Prishtinë – Kishnicë sipas orarit të mëposhtm:

Prishtinë: 06:30, 11:30, 16:30 dhe 19:30.

Kishnicë: 07:00, 12:00, 17:00 dhe 20:00.

Stacioni fillestar i kësaj linje do të jetë te rrethi i Flamurit, ndërsa ai përfundimtar tek rruga “Ibrahim Rugova” në Kishnicë.

Këto ndryshime janë bërë me qëllim të përmirësimit të shërbimit dhe efikasitetit të transportit publik në kryeqytet.

/GazetaSinjali/