image Kurti mbledh ministrat sot

Politikë

Kurti mbledh ministrat sot

news image

Sot Qeveria e Kosovës do të mbajë mbledhje me fillim prej orës 11:00, shkruan Gazeta Sinjali.

Kjo është bërë e ditur nga Zyra e Kryeministrit.

Në njoftim nuk është bërë e ditur arsyeja e kësaj mbledhje.

Ngjarja që zhvillohet në ndërtesën e Qeverisë, mund të përcillet vetëm nga gazetarët, kameramanët dhe fotografët që janë të akredituar dhe kanë me vete kartelat e akreditimit.

/Gazeta Sinjali/