image Vendos Qeveria: Ndahen 120 mijë euro për sensibilizim të Regjistrimit të Popullsisë

Kosovë

Vendos Qeveria: Ndahen 120 mijë euro për sensibilizim të Regjistrimit të Popullsisë

news image

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur sot mbledhje në mënyrë elektronike, në të cilën njofton se ka miratuar disa pika.

Në mesin e tyre, u bë e ditur se Qeveria e Kosovë ka ndarë 120 mijë eurove për fushatën sensibilizuese për Projektin e Regjistrimit të Popullsisë.

Bëhet fjalë për këto pika:

Rregulloren për themelimin e Marrëdhënies së Punës me Kontratë për Periudhë të Caktuar;

Rregulloren për Orarin e Punës, Pushimet dhe Vijueshmërinë e Zyrtarëve Publikë;

Rregulloren për ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores Nr.15/2023 për Procedurën e Pranimit në Shërbimin Civil;

Rregulloren për Klasifikimin e Vendeve të Punës në Shërbimin Civil;

Kërkesën për ndarjen e 120 mijë eurove për fushatën sensibilizuese për Projektin e Regjistrimit të Popullsisë.

/GazetaSinjali/