image Shtëpia e Bardhë konfirmon dokumentet e klasifikuara të gjetura në garazhdin e Biden në Delaware

Botë

Shtëpia e Bardhë konfirmon dokumentet e klasifikuara të gjetura në garazhdin e Biden në Delaware

news image

Shtëpia e Bardhë thotë se grupi i dytë i dokumenteve të klasifikuara të gjetura nga avokatët e Presidentit Biden ishin vendosur në garazhdin e tij në Wilmington, Delaware. Më herët ishte raportuar se një grup tjetër dokumentesh ishin gjetur, por vendndodhja nuk dihej.

Në një deklaratë, Richard Sauber, Këshilltari Special i Presidentit, tha: “Avokatët zbuluan midis gazetave personale dhe politike një numër të vogël të dhënash shtesë të administratës Obama-Biden me shenja të klasifikuara.

“Të gjitha këto dokumente përveç njërit u gjetën në hapësirën e ruajtjes në garazhin e rezidencës së Presidentit Wilmington. Një dokument i përbërë nga një faqe u zbulua midis materialeve të ruajtura në një dhomë ngjitur.” Administrata ishte plotësisht duke bashkëpunuar për të siguruar që të dhënat të trajtohen siç duhet, shtoi ai.

/GazetaSinjali/