image Shqiptarët në veri: Rrymën nuk ia paguajmë kompanisë serbe

Kosovë

Shqiptarët në veri: Rrymën nuk ia paguajmë kompanisë serbe

news image

Disa qytetarë shqiptarë, të anketuar nga REL në veri të Mitrovicës, thonë se nuk do të paguajnë rrymën e shpenzuar, nëse paratë e tyre i shkojnë një kompanie serbe.

Më 21 qershor, Kosova dhe Serbia kanë arritur te një dakordim, që i hap rrugë faturimit të rrymës në veri.

Dy shtetet kanë miratuar udhërrëfyesin për zbatimin e marrëveshjes, për energjinë elektrike në veri.

/GazetaSinjali/