image Shpërthimi i bombolës në Velipojë/ Pas dy motrave dhe nënës, vdes edhe djali i vogël - Sinjali

Shpërthimi i bombolës në Velipojë/ Pas dy motrave dhe nënës, vdes edhe djali i vogël