image Sa orë iu duhen grave për t’u përgatitur për seks me një partner të ri?

Këshilla

Sa orë iu duhen grave për t’u përgatitur për seks me një partner të ri?

news image

Besoni apo jo, por hulumtimi i fundit ka treguar se gratë përgatiten për seksin e tyre të parë me një partner të ri për orë të tëra, për gjashtë orë të plota.

Megjithatë, hulumtimi mbi qëndrimet e meshkujve nga të njëjtët studiues nga një prej portaleve më të famshëm për burrat, ka treguar se të gjitha ato gjashtë orë mund të shkojnë huq.

Në të vërtetë, nga atributet fizike, burrat, natyrisht, vërejnë vithet dhe gjoksin, por përveç kësaj, sytë e një gruaje janë të rëndësishëm, të cilët janë përmendur kryesisht në sondazh, madje më shumë se dy gjërat e para.

Për më tepër, burrat vërejnë nëse një grua është e gatshme për të marrë iniciativën në seks, gjë që ata me të vërtetë e pëlqejnë, sepse në këtë mënyrë ata mund të studiojnë shumë mirë partneren e tyre të re.

Në fund, vetëbesimi para pasionit në shtrat është më i rëndësishëm se nuancat e pamjes fizike, dhe kjo është gjëja e parë që meshkujt do të vënë re kur të zhveshin rrobat.

Flokët e gjatë ose këmbët e depiluara në mënyrë të çrregullta nuk do të shihen në errësirë, por do të ndihet vetëbesimi.

/GazetaSinjali/