image Rrënohet sot një objekt i ndërtuar në pronë publike në Vushtrri

Kosovë

Ngjarje/ Rrënohet sot një objekt i ndërtuar në pronë publike në Vushtrri

news image

Sot bëhet rrënimi i një objekti të nderuar në pronë publike në Vushtrri.

Inspektorati i Komunës së Vushtrrisë ka ftuar mediat që të marrin pjesë në aksionin për rrënimin e një objekti afarist dhe banimi, të ndërtuar në pronën publike.

Rrënimi fillon në ora 10:00, në rrugën “Galip Badivuku”, në qendër të qytetit të Vushtrrisë, përball çerdhes./Gazeta Sinjali/