image Qytetarët e Luginës së Preshevës bëhen me zyrë për asistencë në Qeverinë e Kosovës
[wp-story id="814678"]

Kosovë

Qytetarët e Luginës së Preshevës bëhen me zyrë për asistencë në Qeverinë e Kosovës

news image

Qeveria e Kosovës morri vendim që në kuadër të zyrës së kryeministrit të funksionojë Zyra për ofrim të asistencës për qytetarët e Luginës së Preshevës.

Kërkesën për themelimin e kësaj zyre e ka paraqitur zëvendëskryeministri, Driton Selmanaj.

“Kërkohet të formohet zyra për të ofruar asistencë për qytetarët në Luginë”, tha Selmanaj.

Zyra formohet që të ofrojë një drejtor dhe që automatikisht i përgjigjet zyrës së kryeministrit të Kosovës”.

“Qeveria e Kosovës angazhohet që të marr masa për lehtësimin e masave për jetën e qytetarëve atje, gjendje. Në arsim, furnizimi i bibliotekave në Luginë, mbështetje aktiviteteve, mbështetje mediave dhe OJQ-ve lokale”, përfundoi ai./Gazeta Sinjali /