image Qeveria në detyrë shkarkon Bordin e Ujësjellësit në Prizren
[wp-story id="814678"]

Kosovë

Vendim/ Qeveria në detyrë shkarkon Bordin e Ujësjellësit në Prizren

news image

Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës, e ka shkarkuar Bordin e Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Kompania Rajonale e Ujësjellsit “Hidroregjioni Jugor” SH. A. Prizren.

Ky vendim është marrë në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës.

Me po të njëjtin vendim, qeveria në detyrë ka njoftuar se është emëruar bordi i përkohshëm i kësaj kompanie.

Anëtarë të këtij bordi janë:

Ylber Elshani, kryesues dhe drejtor,

Arieta Vula-Pozhegu, drejtore,

Altin Sahiti, drejtor dhe

Edmond Halimi, drejtor.